02 494 2690
Пон - Пет | 10:00 - 17:00

Цени

Fulfillmento > Цени

Подобно на услугите ни, така и ценообразуването ни е лесно и разбираемо. Нашият ценови калкулатор е инструмент, който дава по-добра представа за разходите ви и как обема на поръчките влияе върху цената. С въвеждането само на пет параметъра може да изчислите какво би ви струвало нашето обслужване и да смените твърдите месечни плащания за заплати и наем в минимално заплащане според броя поръчки.

Обработка

1000

Брой поръчки, по които са предприети действия по пакетиране и изпращане от оператор за дадения месец. Не по-малко от 50 поръчки на месец.

1

Среден брой продукти в поръчка. Минимална такса за всеки допълнителен продукт след първия към всяка поръчка.

Склад

1

Пространство в кубични метри, представляващо сумарния обем на стоките без разделяне на палета и други, така заплащате само това, което използвате.

100

За един артикул се приемат всички еднакви продукти от даден вид, размер, цвят и т.н. Обикновено се обозначава, като SKU в платформите за продажба.

Други

Ако желаете да прозвънявате всеки клиент за потвърждение на поръчката преди изпращане, ние можем да го направим вместо вас.

Общо на месец лв.

* Получената суми е ориентировъча. Реалната стойност зависи от поръчките, стоки ви на склад и използваните допълнителнни услуги в конкретния месец. Цената е без ДДС.