02 494 2690
Пон - Пет | 10:00 - 17:00

Време за онлайн търговия

Fulfillmento > Блог > Как да ... > Време за онлайн търговия

Време за онлайн търговия

Posted by: Yasen Jivkov
Category: Как да ...

В ситуацията в която се намираме, онлайн търговията е възможно най-сигурният начин да се задоволят и двете страни – От една страна имаме здравните власти, които чрез редица ограничения се опитват да прекратят разпространение на COVID19, от друга страна има потребители, които все пак имат нужда от определени пордукти.

Какво е решението?

Решението е в онлайн търговията, плащането с карта и доставка до врата.

Каква е разликата между това, което правите сега и това, което имаме предвид с тази публикация?

Да имаш онлайн магазин и да подготвяш пратките и да ги предаваш на куриер или доставяш до офис на куриер е непрактично, защото налага множество онлайн търговци да посещават куриерсктие офиси всеки ден. Да се занимаваш със склад, доставки, логистика и служители може да не е най-практичния начин да управляваш онлайн търговията си. Особено сега, когато трябва да се намали излизането и контакт с други хора.

Сега е важно да се ограничи движението и събирането на хора в затворени пространства.

Важно е да се оптимизира процесът по такъв начин, че минимално количество хора, които са предприели възможно най-добрите предпазни мерки, да подготвят и изпратят поръчките на множество онлайн магазини. И тук е ролята на fulfillment центровете, като Fulfillmento.

Използвайки fulfillment център, вие може да управлявате търговията си от вкъщи, да се фокусирате върху продукти, маркетинг и продажби, докато ние изпълняваме всяка една поръчка, която вашите клиенти са направили.

Всяка криза е възможност за технологична крачка. Дали си готов да я направиш?

Предлагаме ти безплатен склад до 90 дни.
И още – интеграция с онлайн магазина, управление на инвентара, подготовка на пратките и доставката им до крайните потребители. Всичко това се управлява и наблюдава през платформата на Fulfillmento.

Ние сме готови да помогнем с целия процес за да започнете да продавате онлайн и използвате fulfillment център за да изпращате пратките си. Свържете се с нас за повече информация.

Photo credit to senivpetro / Freepik

Author: Yasen Jivkov